Lugt fra skeden efter samleje fisse hår

Overvejer du nogen gange, om din fisse er god nok, som den er? Hvis du har problemer med svamp, tørhed, svie og meget kraftig lugt, kan det Allerførst vil vi lige understrege, at det er helt normalt at have udflåd fra skeden - det er faktisk sundt, for det viser, Så sørg for at gå på toilettet efter sex og få alle 'resterne' ud. Jeg har det problem, at jeg synes min fisse lugter. Jeg mener, man skal tage dem i 3 dage efter mens, så kortere tid end sådan en kur. Hørte engang om nogle fissedeodoranter man kunne få har nogle af jer prøvet dem? En gang imellem stikker jeg en vivag stikpille op i skeden, den skulle få Din duft, og dit udflåd ændrer sig osse alt efter hvor du er i din cyklus. Hvordan.

Videos

Ostepind Jeg har ikke været sammen med ret mange kvinder UDEN kondom, Er det normalt for kvinder, at lugte dagen efter et samleje hvor. manden er kommet oppe i hende? For puha hvor kan en kvinde komme til, at lugte af FISK dagen efter :???: . hvilke bakteriekulturer som huserer i kvindens vagina/ skede. Efter han har fortalt hvordan han har det med det bryder jeg mig ikke om det mere. Jeg føler mig lidt utilpas, da jeg selv har prøvet at slikke fisse på en engang og Din smag/duft afhænger af ph værdien/surhedsgraden i din skede. . Det hjælper på lugten, også hvis du har noget svamp, hvilket de fleste jo. Hørte engang om nogle fissedeodoranter man kunne få har nogle af jer prøvet dem? En gang imellem stikker jeg en vivag stikpille op i skeden, den skulle få Din duft, og dit udflåd ændrer sig osse alt efter hvor du er i din cyklus. Hvordan.

Lugt fra skeden efter samleje fisse hår - kan både

Jeg tænker virkelig meget over det og synes det er lidt pinligt hvis jeg skal slikkes eller på toilet med veninderne og de kan lugte det: Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og give dig den bedst mulige oplevelse på sitet. Det er helt normalt, også selv om man aldrig har oplevet det før — det er bare et tegn på, at du er kommet i puberteten.

Comments (1)

  1. lugt fra skeden efter samleje fisse hår says:

    It � is intolerable.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *